Зустріч студентів з представниками Головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області

Відбулася  зустріч студентів спеціальності “Публічне управління та адімністрування” з  висококваліфікованими та досвідченими фахівцями Головного  управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області: Наталією  Івасишин    начальником управління пенсійного забезпечення, надання страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг та Степаном   Чорним начальником управління по роботі з персоналом.

Під час зустрічі студенти  дізналися про особливості   організації  та функціонування пенсійної системи на рівні області. 

Обговорили питання, пов’язані з управлінням пенсійними виплатами та наданням соціальних послуг, а також ознайомитлися з інструментами та методами, які використовуються в Головному управлінні Пенсійного фонду для ефективного управління персоналом.

Також студенти  мали можливість дізнатися про те, як влаштована взаємодія з громадянами у цій сфері та як забезпечується  надання соціальних послуг.

Дякуємо Наталії Івасишин та Степану Чорному за можливість розвивати  професійні навички студентів спеціальності “Публічне управління та адміністрування”!