Гостьова лекція кандидата наук з державного управління Тимківа Василя Миколайовича

За сприяння завідувача кафедри публічного управління та адміністрування, кандидата економічних наук, доцента Ольги Жук та кандидата політичних наук, доцента кафедри публічного управління та адміністрування Василя Мельничука студенти спеціальності “Публічне управління та адміністрування” отримали можливість поглибити свої знання завдяки гостьовій лекції від практика та фахівця у сфері публічного управління, керівника Івано-Франківської обласної філармонії імені Іри Маланюк, кандидата наук з державного управління Тимківа Василя Миколайовича.

Тема лекції “Європейська Хартія місцевого самоврядування та імплементація її положень у національне законодавство України” надзвичайно  актуальна та пізнавальна.

Під час лекції Василь Тимків поділився власним практичним досвідом, отриманим під час стажування у Великій Британії у London Metropolitan University та в районній раді Wandsvorth. Зокрема, він розповів про шляхи імплементації нормативно-правових актів Європейського Союзу у національне законодавство України, враховуючи свій досвід.

Такі лекції є важливим кроком у професійному зростанні студентів та впровадженні сучасних підходів  у сфері публічного управління у майбутньому.

Дякуємо Василю Тимківу за цінний досвід та цікаву дискусію!