Лекції про політичну участь і громадські організації в рамках проєкту “Way to Democracy”

Для студентів спеціальності «Публічне управління та адміністрування» представники   Громадської організації «Солідарна Молодь Прикарпаття» Наталія Дукач-Василенко та Вікторія Новікова. у молодіжному центрі «Рух» провела лекції на теми: «Політична участь у сучасних демократіях» та «Громадські організації та як з ними змінювати нашу країну на краще» в рамках проєкту “Way to democracy”.

На заході говорили про важливість участі молоді в політичних процесах, особливо в умовах сучасних демократій, а також про те, як громадські організації стають рушієм змін у суспільстві. Лектори поділилися практичними порадами, як через активізм і співпрацю з громадськими об’єднаннями можна ефективно впливати на розвиток країни та змінювати її на краще.

Дана зустріч допомогла студентам поглибити розуміння ролі молоді та громадських організацій у трансформації суспільства, а також, мотивувала молодь бути рушійною силою змін, надаючи їм впевненість у тому, що їхні дії можуть мати реальний вплив на розвиток суспільства.