Історичне минуле та сучасний етап розвитку публічної служби в Івано-Франківську

Студенти спеціальності «Публічне управління та адміністрування» взяли участь у захопливій оглядовій екскурсії Івано-Франківськом. Вони ознайомилися з низкою історичних та культурних пам’яток міста та відвідали Івано-Франківську ратушу, Івано-Франківську міську раду та обласну військову адміністрацію, Катедральний собор Воскресіння Христового, побували біля пам’ятників Андрію Бернсу й Митрополиту Андрею Шептицькому та інші структури публічної служби й пам’ятки архітектури.
Особлива увага була приділена адміністративним будівлям, пов’язаним із публічним управлінням та ролі цих установ у розвитку громади задля забезпечення суспільних потреб.
Під час екскурсії здобувачі освіти дізналися не тільки про велику архітектурну спадщину нашого міста, але й занурилися у світ місцевих легенд і вагомих історичних фактів. Завдяки цікавим розповідям учасники мали можливість відчути атмосферу багатокультурного Івано-Франківська та збагатити свої знання про історію рідного краю та особливості публічного устрою минулого. Екскурсія не лише розширила знання про історію й архітектуру Івано-Франківська, а й стала важливим етапом професійного розвитку, надаючи цінний досвід для майбутніх управлінців.