Опитування Центру забезпечення якості університету

Опитування стейкхолдерів здійснюється відповідно до «Полодення про моніторинг і оцінювання процесів забезпечення якості освіти» наказ ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» № 362 від «17» травня 2024 р.
Положення про моніторинг і оцінювання процесів забезпечення якості освіти  ЛІНК 
Загальну координацію опитувань здійснює Центр забезпечення якості університету (ЛІНК ЦЕНТР ЗАБЕСПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ). Результати опитувань використовуються для самооцінки освітньої програми, оцінки ступеня задоволеності певних стекхолдерів якістю освітніх послуг, оцінки роботи кафедри, а також для вироблення шляхів покращень та усунення невідповідностей.

 

Анкета для опитувань здобувачів освітнього рівня освітнього рівня магістр (спеціальність 281 Публічне управління та адміністрування ПНУ ім. В. Стефаника)

Анкета для опитувань викладачів освітнього рівня магістр (спеціальність 281 Публічне управління та адміністрування ПНУ ім. В. Стефаника)

Анкета для опитувань адміністрації освітнього рівня магістр (спеціальність 281 Публічне управління та адміністрування ПНУ ім. В. Стефаника)

Анкета для опитувань роботодавців освітнього рівня магістр (спеціальність 281 Публічне управління та адміністрування ПНУ ім. В. Стефаника)

Результати опитування 2024

Результати опитування здобувачів, викладачів, випускників, адміністрації та роботодавців за ОНП 281 «Публічне управління та адміністрування»